top of page

què fem

Un vernissatge és l’acte d’inauguració d’una exposició d’art, aquella primera reunió on l’artista es troba amb els convidats per presentar-los la nova criatura expositiva. 

Als vernissatges s’hi reuneix tothom: artistes, galeristes, crítics d’art, xafarders, col·leccionistes, comissaris, amics, fotògrafs: un llistat inacabable de personatges que, durant una estona, es reuneixen en un museu o galeria per comentar la jugada, meravellar-se, criticar, fer contactes, saludar-se, parlar del temps, comprar o, simplement, beure xampany gratis. 

I és en aquest entorn, on el circ de l’art llueix les seves millors gales, on té lloc EL VERNISSATGE, un projecte digital que aborda l’art des del ritual protocol·lari (i potser caduc) de la presentació, en societat, d’un conjunt d’obres. Per això, a cada episodi inaugurarem una exposició imaginària d’un artista contemporani i els convidats hi diran la seva. 

Entreu a EL VERNISSATGE, serviu-vos una copa i xafardegeu les opinions d’artistes i convidats. Cliqueu-los, feu-los parlar, poseu-los en dubte, mireu-los amb desconfiança. Sospitem que d’aquí a una estona, la vostra opinió serà un refregit de tot el que hàgiu vist, llegit i escoltat.

bottom of page