top of page
El-Vernissatge_Fang_Pere-Noguera.jpg

Pau Llop
Apunts per a un no-encàrrec

En el moment en què engego un projecte, ja en la primera reunió amb el futur/futurible client, les alarmes s'encenen dins del cap i m'envaeix un instint monotemàtic 24/7. Aquest cop la sirena sonava a: "fang, fang, fang, faaaaaaaaaaang".

Tot disseny té reflexions, idees-força, imatges, recursos i influències que no s'acostumen a presentar ni explicar. Fins i tot no arriben ni a posar-se sobre la taula perquè no tenen prou pes. Sols aquelles que tenen prou pes i que definiran la proposta gràfica s'utilitzen per fer la prèvia a la presentació final del disseny.
En aquest cas, em proposo fer tot el contrari. Així és com plantejo la meva participació a El Vernissatge, que mostrarà una part del calaix de sastre d'allò que m'ha passat pel cap (sense massa filtre) al voltant del tema de cada capítol, desvetllarà les manies més personals que em fan anar de corcoll, ensenyarà les connexions i desconnexions que s'activen i es desactiven... en definitiva, que demostrarà el que en definitiva soc: un tastaolletes.

bottom of page