top of page
El-vernissatge_art-contemporani-català-en-linia_exposicio_edited.jpg

UNA EXPOSICIÓ POSSIBLE

De tots els cotxes, només necessitem que en pari un

per Gisela Chillida

Viatjar és, sobretot, fugir de casa per poder tornar-hi. En aquesta exposició fabulada, alguns artistes ens fan partícips de les seves travesses, a vegades tràgiques i d’altres fallides, alguns viatges turístics i alguns viatges d’exili, sovint carregats de maletes i en dues ocasions habillades amb un únic vestit i una càmera… El títol el prenc manllevat d’una peça de Francesc Ruiz Abad, De tots els cotxes només cal que en pari un (Split-Hong Kong). Si algun dia s’arriba a fer, serà a Verona. 

Ens dona la benvinguda El llibre dels passos perduts d’Isabel Banal (Chiquita Ediciones, 2020), una publicació que reflexiona sobre el confinament durant el primer estat d'alarma provocat per la pandèmia de la COVID-19. Durant aquells mesos, l'artista va realitzar un frottage de les soles de totes les seves sabates, guardades en caixes esperant a ser utilitzades de nou.
En una hipotètica primera sala, trobaríem obres d’Isabel Banal en diàleg amb Pippa Baca + Silvia Moro, Camila Cañeque, Francesc Ruiz Abad i Bas Jan Ader. Una sala on s’apleguen viatges sense destí.

bottom of page